Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Among Us Kisah sedih imposter

Among Us Kisah Sedih yang menyayat hati. Rasa sakit hati kena bunuh dengan imposter?, apa pula kisah sedih disebalik seorang imposter? 

Among Us adalah sebuah permainan mobil yang sedang hangat dipermainkan diseluruh dunia, pelbagai ragam, cerita dan pengkianatan belaku. Sangat menyeronokkan bagi sesiapa sahaja, malah saya sendiri bermain permainan ini untuk melepaskan sedikit tekanan. Terutama ketika dapat menjadi seorang imposter. Sangat mendebarkan juga sangat melucukan. Kita dapat lihat pelbagai gelagat bagaimana crew membuat tekaan siapa imposter dan imposter yang cuba sedaya upaya tidak disyaki.

Video Among Us Kisah Sedih ini menunjukkan kesedihan, kesunyian yang perlu dihadapi seorang imposter ketika keseorangan ditinggalkan rakannya. Dia perlu membuat sesuatu atau dia pun akan menerima nasib yang sama seperti rakannya. Mampukah imposter ini melepasi rintagan yang penuh onak duri ini? Saksikan video diatas.

Bagi yang mencari permainan casual yang menyeronokkan, permainan ini pasti boleh menghiburkan anda. Akhir kata bermainlah dengan tujuan menhiburkan hati dan jangan jd pemain toxic yang merosakkan mood permainan ini.

MuatTurun: Among Us Android

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.