Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Mastercard Gamer Academy – Pendaftaran Dibuka, Tajaan Penuh

0

Berita menarik bagi peminat dan pemain esports! Mastercard bersama-sama dengan organisasi esports terkenal G2 Esports dan Riot Games, telah melancarkan Mastercard Gamer Academy – sebuah peluang beharga bagi mereka yang serius dengan esports, mendapatkan ilmu, pengalaman dan laluan kerjaya dalam dunia esports yang semakin popular ini.

Peluang Keemasan Menceburi Bidang Esports!

Program ini merupakan initiatif terbaik untuk memberi peluang kepada sepuluh pemain permainan video yang layak untuk menimba ilmu, membina hubungan dengan pemain industri, dan mentor yang berpengalaman untuk menjadikan minat dan semangat mereka dalam bermain permainan video masuk ke dalam bidang industri ini secara profesional.

Kelebihan

Melalui program sepuluh bulan ini, peserta akan mendapatkan:

  • Perjalanan ke acara esports utama dengan semua kos ditanggung, termasuk akses belakang ke Kejuaraan Dunia League of Legends 2024 dan Juara Valorant 2024, serta ke ibu pejabat G2 Esports di Berlin.
  • Mentor eksklusif dari para profesional esports berpengalaman, termasuk ahli pasukan G2 Hel, Gozen, dan pasukan lelaki League of Legends dan Valorant.
  • Sesi bersama mentor terkemuka, baik secara langsung maupun digital, dengan bengkel-bengkel yang memberi tumpuan kepada kesihatan mental, daya tahan, dan persahabatan.
  • Kurikulum pendidikan komprehensif yang mencakup penglibatan jenama, pemasaran, penciptaan kandungan, pelaksanaan acara, dan banyak lagi.

Baca Juga: Dana Esports Dari KBS dan ESI

Memberdayakan Kepelbagaian dan Inklusiviti

Mastercard Gamer Academy membeeikan berkomitmen penuh untuk memupuk ekosistem gaming yang lebih inklusif dan pelbagai. Dengan menyediakan platform bagi individu dari semua lapisan masyarakat untuk mempamerkan bakat dan aspirasi mereka, program ini bertujuan untuk memberikan peluang kepada golongan yang kurang diberi perhatian dalam industri esports.

Proses Permohonan dan Kelayakan

Untuk memohon ke program ini, beberapa syarat perlu dipenuhi:

  • Berusia 21 tahun atau lebih.
  • Mengemukakan permohonan di laman web Mastercard Gamer Academy, termasuk borang dalam talian dan video yang memperlihatkan semangat anda terhadap bermain permainan video dan esports.
  • Memenuhi kriteria kelayakan program dan Peraturan Rasmi Pertandingan.

Tarikh akhir untuk penghantaran adalah pada 17 Disember 2023.

Manfaatkan Peluang Ini

Mastercard Gamer Academy adalah peluang yang terbaik bagi pemain permainan video yang berminat untuk mengejar impian mereka dalam kerjaya profesional esports. Dengan program mentorship, pembangunan kemahiran, dan inklusiviti, program ini bermatlamat untuk membentuk masa depan esports dan memperbagaikan idea dan pendapat dari pelbagai lapisan pemain dan peminat esports.

Ketahui Lebih Lanjut

Untuk maklumat lanjut mengenai Mastercard Gamer Academy, lawati laman web program ini atau ikuti Mastercard Esports di Twitter, Instagram, dan Facebook.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.