Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

After 5 Gaming League(A5GL) Dibuka Dengan Hadiah Terkumpul RM75000

0

Acer Malaysia telah mengumumkan kemunculan semula After 5 Gaming League(A5GL), ia juga bersempena dengan pendedahan rasmi kerusi urut permainan OSIM X Predator.

Dalam usaha untuk terus mengembangkan liga permainan profesional dengan lebih banyak penglibatan dari korporat dan PKS, yang pertama kali diperkenalkan pada tahun 2018. Tahun ini, platform A5GL menjemput pemain amatur, terbuka kepada para eksekutif dan profesional dari korporat dan PKS bersama rakan sekerja untuk mewakili syarikat masing-masing bertanding untuk memenangi hadiah terkumpul berjumlah RM76,000.

Dalam norma baru ini, untuk memastikan keselamatan dan kesihatan pemain, After 5 Gaming League adalah kejohanan dalam talian sepenuhnya yang membolehkan pemain mengambil bahagian dari keselesaan di rumah atau pejabat mereka sendiri.

Tajuk yang dibuka untuk penyertaan tahun ini adalah Valorant, Mobile Legends: Bang Bang, Dota 2, dan PUBG Mobile. Kumpulan hadiah untuk DOTA 2 dan Valorant masing-masing bernilai RM28,000, termasuk lima Kerusi Urut Permainan Predator x OSIM yang baru tiba bernilai RM 4,899 setiap satu untuk pasukan juara. Sementara itu, kumpulan hadiah untuk PUBG Mobile dan Mobile Legends: Bang Bang masing-masing bernilai RM10,000, termasuk lima unit kerusi Predator Gaming yang direka semula baru-baru ini untuk pasukan juara.

Anda boleh mendaftar dan dapatkan maklumat mengenai peraturan melalui pautan dibawah:

Pendaftaran After 5 Gaming League(A5GL)

Jadual Perlawanan

[table id=8 /]

Bagi peminat tajuk permainan yang dipertandingkan boleh mengikuti siaran langsung, Predator Malaysia juga telah menyediakan aktiviti bersama hadiah utama Predator x OSIM Gaming Massage Cair untuk dimenangi. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai penyertaan dalam aktiviti dan maklumat lebih lanjut mengenai After 5 Gaming League, pergi ke pautan ini.

Poster Pertandingan

MLBB


MLBB A5GL season 3 Date

MLBB A5GL Season 3 Prize

PUBG


PUBG A5GL Season 3 Date

PUBG A5GL Season 3 Prize

Dota 2


Dota 2 A5GL Season 3 Date

Dota 2 A5GL Season 3 Prize

Valorant


Valorant A5GL season 3 Date

Valorant A5GL season 3 Prize

Dan pada masa yang sama Acer Malaysia juga memperkenalkan kerusi permainan Predator dengan reka bentuk ergonomik baru yang dilengkapi sandaran tangan 4D. Dengan harga pasaran pada harga RM1,299, kerusi permainan Predator akan tersedia dengan harga promosi khas RM899 pada hujung minggu dari 14 November 2020 hingga 5 Disember 2020.

Predator Gaming Chair Promotion A5GL

Predator Malaysia dan rakan strategiknya juga menawarkan diskaun sehingga RM300 untuk produk Acer terpilih yang tersedia pada hujung minggu. Dengan jumlah terhad, produk terpilih termasuk komputer riba permainan Acer Nitro 5, Predator Triton 300, desktop permainan Acer Nitro 50 dan Predator Orion 3000, aksesori permainan dan Predator Mask yang sangat popular ketika ini.

Selain itu, ada baucar bernilai sehingga RM50 untuk pengguna menikmati potongan selanjutnya di kedai Lazada yang disahkan oleh Acer iaitu NBP dan AOnePlus.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.