Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Red Esports Shamilo & Exort Sertai Barisan Pemain

0

Dalam dunia e-sukan Mobile Legends Malaysia, pasukan yang tidak asing lagi iaitu Red Esports telah membuat perubahan menarik untuk musim ini. Kini, kita menyaksikan dua tambahan penting yang pasti akan memberi impak besar kepada pasukan ini pada MPL MY S12.

Pertama, Shamilo, seorang “caster” terkemuka dalam Mobile Legends Professional League (MPL) Malaysia, telah bergabung dengan pasukan sebagai ahli strategi. Dengan kepakarannya dalam menganalisis permainan, Shamilo dijangka membawa wawasan baru dan strategi taktikal kepada pasukan Red Esports. Persembahan mereka dalam kejohanan kali ini pasti akan lebih teratur dan berdaya saing.

Kedua, Exort, pemain berbakat dari Filipina, telah dipilih untuk memegang peranan mid laner. Kehadiran Exort memberi variasi baru dalam strategi permainan pasukan. Gabungan antara bakat tempatan dan antarabangsa akan memberi dinamika segar dan kejutan kepada pasukan.

Pasukan Red Esports sendiri telah membuktikan kebolehan mereka dengan kehadiran dalam peringkat playoff pada setiap musim. Walau bagaimanapun, musim lepas mereka tewas di tangan Homebois selepas perlawanan melawan RSG MY.

Dengan kepakaran Shamilo dan kemampuan Exort, pasukan Red Esports kini berada pada tahap lebih tinggi. Penggemar e-sukan pasti menantikan permainan yang lebih terancang dan menarik dari pasukan ini. Mari kita saksikan bersama perjalanan menarik mereka dalam dunia Mobile Legends!

Ikuti facebook page Red Esport untuk maklumat terkini mereka.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.