Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

MPL MY S12 Minnn & Mannn Kini Berstatus ‘Open for Transfer’

0

Team Haq telah membuat pengumuman terbaru mengenai line-up utama mereka untuk musim ke-12 Mobile Legends: Bang Bang Professional League Malaysia (MPL MY). Tetapi yang menarik perhatian ramai adalah ketiadaan kembar Minnn dan Mannn dalam senarai utama.

Sebelum ini, ramai yang tertanya-tanya mengenai nasib Minnn dan Mannn dalam pasukan. Persoalan ini telah mendapat jawapan apabila Team Haq secara rasminya mengumumkan bahawa Minnn dan Mannn akan diletakkan dalam status “Open for Transfer” untuk MPL MY S12. Seperti yang kita sedia maklum, kembar ini sebelumnya telah bermain bersama dalam kelayakan untuk musim ini, tetapi mereka tidak berjaya melangkah ke peringkat Regular Season.

Ini memberi peluang kepada mereka untuk meneruskan perjalanan mereka di bawah pasukan yang lain dalam saingan musim ini. Bagi peminat setia kembar ini, mungkin ini adalah pintu baru yang akan membawa mereka ke puncak kejayaan dalam karier MPL mereka.

Penambahan Yuraa dan Amoux

Walau bagaimanapun, di samping perubahan dalam status kembar MPL MY S12 Minnn & Mannn, Team Haq turut menjadikan pengumuman yang menarik perhatian. Mereka telah meminjam dua pemain hebat daripada ONIC Prodigy iaitu Yuraa, dan juga menghadirkan Amoux sebagai jurulatih pasukan. Ini adalah tanda bahawa Team Haq sedang berusaha keras untuk mengukuhkan prestasi mereka dalam saingan MPL MY Musim Ke-12.

Jadi, mari kita nantikan perkembangan seterusnya dalam dunia esports Malaysia ini. Kita berharap yang terbaik buat Minnn dan Mannn dalam pencarian mereka untuk tempat baru dalam arena Mobile Legends yang sentiasa mencabar.

Menarik di baca. Infomasi Penuh MPL MY S12 dan ikuti facebook team haq untuk maklumat terkini.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.