Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Epic Games Store Diskaun Hebat Jualan Promosi Halloween

0

Epic Games Store kini telah melancarkan Halloween Sale 2020, yang merangkumi potongan hingga 75 peratus untuk lebih dari 100 permainan PC yang berbeza. Itu termasuk beberapa permainan menyeramkan(halloween). Terdapat beberapa tawaran menarik perhatian penulis di sini, termasuk Borderlands 3 dengan potongan 50%, Red Dead Redemption 2 dengan potongan 40%, dan 70% diskaun untuk Vampyr.

Beberapa tajuk popular mempunyai potongan besar sekarang dengan Jualan Halloween yang telah disediakan oleh Epic Games di platform dalam talian mereka. Berikut adalah beberapa permainan yang penulis cadangkan:

[table id=6 /]

Senarai jualan lengkap boleh didapati di Epic Games Store dan laman Epic Games. Terdapat banyak permainan blockbuster, malah terdapat juga beberapa permainan santai, seperti Stories Untold dengan harga $ 2.49 atau SOMA pada harga $ 2.99.

Store List epic halloween sale 2020

Malangnya, tidak ada kupon Epic Games Store yang baru untuk disertakan dengan Halloween Sale 2020. Walaupun begitu, mana-mana kupon yang ada, seperti yang ada sekarang melalui promosi  Epic’s Rocket League promotion, boleh digunakan bersama dengan harga potongan Halloween Sale 2020. Jangan tunggu sehingga 5 November dan terlepas penjualan Epic Games Store sepenuhnya.

 

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.