Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Todak MLBB Apprentice Tryout: Pencarian Bakat Baru

0

Baru-baru ini pasukan yang tidak asing lagi di dalam arena kompetitif Mobile Legends, pasukan yang mempunyai rekod terbaik antara pasukan Malaysia, antaranya juara Liga Profesional Mobile Legends (MPLMY) musim keenam dan tiga kali berturut-turut mewakil Malaysia ke kejohanan dunia Mobile Legends M3. Kini membuka peluang kepada pemain berbakat MLBB di Malaysia menyertai pasukan ini dengan mengadakan Todak MLBB Apprentice Tryout. Bagi yang berjaya menjadi Todak Apprentice ini akan diasah dengan lebih tajam dalam arena.

Promo – 01 – 31 Disember 2021 ini, Jualan Akhir Tahun Codashop, sebarang pembelian RM50 keatas menggunakan GrabPay, anda layak Nikmati Diskaun 12% dengan menggunakan kod promosi: GRABCODA

Pendaftaran Todak MLBB Apprentice Tryout

Bagi yang berminat menyertai dan memenuhi syarat asas yang ditetapkan boleh mengisi borang pendaftaran TODAK APPRENTICE TRYOUT secara dalam talian.

Promo 2Flash Sale!, siapa lambat tertingal, beli 274 diamond MLBB RM0.01, pergi ke Codashop cari tawaran Amp It Up with ShopeePay dan baca cara membelinya.

Syarat-Syarat

  • Berumur diantara 18-23 tahun
  • Rank Mythical Glory 1000 keatas
  • Pemahaman role yang tinggi
  • Kemahiran komunikasi yang baik
  • Mempunyai jaringan internet yang stabil

Sebarang pertanyaan anda boleh hubungi Ashi atau Lelaki. Maklumat hubungi mereka boleh didapati pada borang pendaftaran diatas.

Selain itu lihat juga infomasi dan keputusan kejohanan dunia Mobile Legends M3.

Todak mempunyai pengalaman yang cukup mendalam di dalam arena kompetitif ini. Bagi yang mempunyai matlamat untuk melangkah masuk ke arena kompetatif Mobile Legends, ini merupakan peluang keemasan yang tidak patut dilepaskn. Pengalaman dan kemahiran yang telah Todak bina selama ini merupakan batu loncatan terbaik seseorang pemain yang ingin menceburi bidang ini secara profesional.

Jangan ketinggalan juga untuk sentiasa menyemak senarai kejohanan esukan kategori terbuka yang disediakan di Genesix, dan sertainya untuk meningkatkan kemahiran, pengalaman dan kehadiran anda di arena esukan Mobile Legends. Disamping itu penyertaan ke kejohanan esukan Malaysia juga membuka peluang pemain membina jaringan kenalan dan rakan agar dapat berkongsi dan meningkatkan kemahiran sesama pemain Malaysia.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.