Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

ROXIC: ROX International Championship, Esport Ragnarok Mobile

0

Sekuel untuk Ragnarok Online yang klasik Ragnarok X: Next Generation, akan memulakan acara Esports ROXIC: ROX International Championship pada tahun 2023! War of the Chosen S3 akan bermula tidak lama lagi.

Jika anda sudah pernah mengikuti pertandingan War of the Chosen sebelumnya, pastinya sudah memahami dan cukup pengalaman untuk bersedia menghadapi WOC S3 ini.

Pemain perlu memanfaatkan kesempatan ini dan mendapatkan point yang terbaik untuk mendapatkan tiket ke ROXIC, ROX International Championship.

Hadiah Menarik

Pasukan yang menyertai WOC S3 akan berpeluang memperoleh seekor mount dan pakaian bertema Loki yang eksklusif.

Tambahan pula, setiap ahli pasukan juara akan menerima ganjaran kejutan tambahan yang disponsor oleh Razer Gold, termasuk kerusi gaming Razer Iskur dan ganjaran lain yang relevan.

Selain itu, satu acara rebat pengisian semula eksklusif akan diadakan semasa WOC S3, memberikan rebat kepada para peain yang mengisi semula/topup dengan Razer Gold, Kad Debit atau Kad Kredit semasa tempoh ini. Barang kolaborasi ROX x Razer Gold juga akan tersedia.

Ringkasan ROXIC ROX International Championship

War of the Chosen (WOC) adalah salah satu mode permainan popular dalam Ragnarok X: Next Generation yang membolehkan pemain untuk bertanding dalam pertarungan PvP.

Dalam mode ini, pemain boleh membentuk pasukan sehingga lima orang dan bertanding dengan pasukan lain dalam pelbagai jenis permainan dan peta.

Objektifnya adalah untuk menewaskan pasukan lawan dengan mengurangkan HP mereka ke sifar atau mencapai objektif tertentu dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Melalui acara War of the Chosen S3, para peserta akan mempamerkan kemahiran mereka dan berpeluang memenangi tiket ke acara besar ROXIC.

Dengan memahami peraturan dan strategi, anda juga dapat meningkatkan peluang anda untuk menjadi juara di acara tersebut.

Jangan lepaskan peluang ini untuk menunjukkan kemampuan anda dan muncul sebagai pemenang di arena global ROXIC!

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.