Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

ROG 5s x PUBG New State: Pelancaran, Acara & Hadiah ROG 5s

0

ASUS baru-baru ini mengumumkan acara esukan ASUS ROG Phone 5s x PUBG: NEW STATE Elite Showmatch, bersempena ROG Phone versi 5s baru bakal hadir di Malaysia, yang akan menyaksikan ROG Phone 5s diuji dalam PUBG NEW: STATE, permainan terbaharu daripada penerbit permainan KRAFTON. Menjadikannya lebih menarik kepada anda semua yang minat mencubanya, anda boleh berpeluang memenangi beberapa hadiah menarik juga, dengan bermain menentang pemain berpengaruh di tempat anda, dan anda akan berpeluang memenangi perkakasan permainan penuh, serta telefon permainan ROG 5s Percuma.

Jumlah keseluruhan hadiah bernilai $50 000. Selain daripada bermain menentang anda, pemain tempatan kegemaran anda juga akan menstrim permainan mereka.

Selain itu, bagi pemain yang tidak competatif, ASUS juga bekerjasama dengan KRAFTON untuk memberi pemain peralatan dalam permainan percuma, selagi anda memiliki SEBARANG produk ASUS atau ROG. Ini termasuk payung terjun dan baju-T berjenama ROG, tetapi ianya adalah terhad kepada hanya 100 000 unit setiap satu baragan tersebut atau tamat pada 12 Mei 2022, bagi yang ingin mendapatkannya tebus sekarang.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ASUS ROG Phone 5s x PUBG: NEW STATE Elite Showmatch dan muat turun permainan, anda boleh pergi ke halaman rasmi mereka. Walaupun pendaftaran sepatutnya telah dimulakan, nampaknya URL untuk pendaftaran masih belum tersedia. Walau bagaimanapun, anda boleh menuntut peralatan dalam permainan percuma anda, jadi itu pasti alasan yang baik untuk melawat halaman rasmi mereka.

Ciri Siri ROG Phone 5s:

  • Visi ROG; paparan PMOLED berwarna boleh disesuaikan (ROG Phone 5s Pro)
  • Reka bentuk ROG Dot Matrix (ROG Phone 5s)
  • Pemproses Qualcomm® Snapdragon™ 888+
  • Paparan AMOLED 6.78” HDR10+ 144Hz
  • Bateri dwi-sel 6000mAh
  • Pencetus Udara 5

Keperluan minimum PUBGM: New State

Keperluan sistem minimum juga telah dikeluarkan. Oleh itu, pengguna boleh menyemak semula keperluan minimum dan spesifikasi peranti sebelum memasang PUBG New State untuk menyimpan data dan kemaskini akan datang.

IOS

New State serasi dengan iPod touch dan iPhone dengan iOS versi 13.0 atau lebih baru, manakala pengguna yang memiliki iPad perlu memastikan sekurang-kurangnya iPadOS 13.0. Permainan ini mempunyai saiz muat turun kira-kira 1.5 GB dengan sumber tambahan dalam permainan. Oleh itu, pemain perlu memastikan bahawa mereka mempunyai ruang kosong yang diperlukan.

Android

keperluan RAM minimum ialah 2 GB, tetapi untuk prestasi yang stabil, perlulah sekurang-kurangnya 3 GB RAM.

Keperluan minimum untuk versi Android ialah 6.0 ke atas. Dan peranti harus mempunyai kira-kira 2 GB ruang kosong kerana saiz muat turun (1.44 GB) dan sumber tambahan yang diperlukan.

Bagi pemain yang kompetatif digalakkan menyertai, hadiah yang ditawarkan ROG 5s Percuma ini sangat berbaloi untuk disertai mengikut ciri-ciri baru versi 5s pastinya dapat menambah pengalaman permainan, dan sentiasa ikuti perkembangan pendaftaran di halaman rasmi asus agar tidak terlepas peluang menyertainya.

 

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.