Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Ragnarok Origin Cara Install Tanpa VPN

Ragnarok Origin Cara Install Tanpa VPN.

Bagi mereka yang mempunyai masalah untuk install ragnarok origin menggunakan VPN south korea. Muat turun fail asas ragnarok origin dan hanya copy paste 2 folder ke mana-mana peranti android.

Muatturun: Fail Ragnarok Origin

Ragnarok Origin versi : 2.7.3.143

Saiz Fail : 2.5GB

Fail sudah dipatch dengan bahasa english. Ragnarok origin kerap mengemaskini kandungan baru lebih kurang seminggu sekali, selepas memasang, pemain perlu mengemaskini kembali selepas beberapa hari atau mungkin sebelum bermain, hanya jika terdapat kemaskini baru sebelum sempat kami perbaharui fail kami. Selalunya hanya 40-200mb sahaja kemaskini tersebut berbanding 3gb ketika kali pertama memasang.

Untuk kali pertama install, saiz fail adalah sangat besar iaitu sehingga 3gb. Anda memerlukan VPN South Korea untuk mendapat akses memuat turun fail tersebut, adakalanya terdapat permasalahan dalam penggunaan VPN, seperti contoh sambungan internet yang perlahan pada peranti anda, server South Korea adalah sangat jauh dari Malaysia, sambugan internet yang perlahan akan memberi kesan lebih teruk dari memuat turun terus dari Malaysia. Dan pelbagai lagi sebab membuatkan VPN menjadi permasalahan untuk memuatturun.

Jika terdapat sebarang masalah komen dibawah, kami akan serta merta membantu anda atau mengemaskini fail tersebut.

 

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.