Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

PUBG Mobile X Arcane League of Legends Kolaborasi 2 Gergasi

0

Dua permainan dalam talian terbesar akan bertembung dalam kerjasama istimewa PUBG Mobile x Arcane, menampilkan kandungan pada siri animasi “Arcane” yang akan datang. Arcane, dari siri Netflix baharu menampilkan pelbagai watak League of Legends dan sejarah mereka di Piltover dan Zaun, ditayangkan perdana pada 6 November. Acara cross over baru ini adalah sebahagian daripada rancangan besar Riot untuk siri animasi Arcane.

Walaupun ini bukan kerjasama besar pertama untuk PUBG Mobile, ini adalah kerjasama pertama battle royale mudah alih yang popular dengan Riot Games. Dan walaupun masih belum banyak butiran mengenai crossover, pemain PUBG Mobile harus mengharapkan barang dalam permainan bertemakan Arcane. Selain itu, pemain PUBGM bakal melihat Jinx, Vi, Caitlyn, dan Jayce dalam permainan, berdasarkan pengumuman di twitter PUBG Mobile.

Baca juga kejohanan dunia Wild Rift Horizon yang berlangsung pada 13 November 2021

Inilah semua yang anda perlu tahu tentang kerjasama Arcane dan PUBG Mobile.

Multiplayer online battle arena (MOBA) League of Legends dan battle royale PUBG Mobile telah bekerjasama untuk meriahkan lagi penyiaran siri televisyen akan datang, Arcane.

Bermula pada Foto teaser PUBGM pertama menunjukkan bayang-bayang empat watak daripada LoL — Jinx, Vi, Caitlyn, dan Jaycef

PUBG Mobile x Arcane Teaser 2

Sekumpulan bayang-bayang kelihatan di atas peta PUBGM klasik, seolah-olah mereka sedang bersedia untuk beraksi di peta battle royale.

PUBG Mobile x Arcane Teaser 3

Foto teaser PUBGM kedua mengukuhkan teori peminat tentang kerjasama itu. Imej itu menunjukkan rambut biru tocang ikonik Jinx. Walau bagaimanapun, bukannya senapang kegemarannya Pow-Pow, Fishbones, dan Zapper, Jinx memegang sebuah suar merah.

Baca juga League of Legends Jinx menyertai Fortnite dalam crossover Riot

Selain daripada meraikan keluaran siri animasi, kerjasama ini menandakan kali pertama juara League of Legends akan muncul dalam tajuk bukan-Riot Games.

Kerjasama PUBG Mobile x Arcane akan mula dikeluarkan pada pertengahan November sebagai sebahagian daripada kemas kini Versi 1.7nya.

Siri TV ini akan menerokai kisah dan cerita Vi dan Jinx — bagaimana mereka bertahan untuk hidup di dalam Kota Besi dan Kaca, dan bagaimana mereka akhirnya akan memperoleh kuasa mereka.

Peminat boleh menonton siri ini secara eksklusif di Netflix.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.