Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

PlayStation 5 Malaysia dilancarkan pada 11 Disember Bermula RM1,869

0

PlayStation 5 Malaysia

Pengumuman

Ramai sedang menantikan harga Playstation 5 Malaysia, dan Sony Interactive Entertainment Singapore Private Limited (SIES) hari ini akhirnya mengumumkan bahawa PlayStation®5 (PS5 ™) akan dilancarkan di Malaysia pada 11 Disember 2020, Pra-tempah akan dibuka bermula esok iaitu 12 November 2020.

Pencerahan

Kedua-dua model PS5 menggunakan pemproses khusus yang sama dengan CPU dan GPU untuk capaian grafik definasi tinggi hingga 4K, serta SSD dengan I / O bersepadu yang akan memberikan pemprosesan data pada kelajuan tinggi. Kedua-dua model PS5 juga memberikan perasaan inertia mendalam melalui DualSense Wireless Controller dan kemampuan audio 3D, jadi pemain akan menikmati pengalaman permainan transformatif yang sama pada kedua-dua versi PS5.

Harga

Untuk Harga Playstation 5 Malaysia, Edisi Digital PS5 akan tersedia dengan harga pasaran yang disyorkan (RRP) MYR 1,869, dan PS5 dengan pemacu cakera Ultra HD Blu-ray ™ akan tersedia dengan harga runcit (RRP) yang disyorkan MYR 2,299.

Pra-tepah akan tersedia mulai esok, Khamis, 12 November 2020. Waktu mula untuk pra-tempah dalam talian dan luar talian berbeza bergantung pada waktu operasi penjual. Sila lihat senarai penjual yang mengambil bahagian di lampiran Penjual Terpilih.

Tajuk seperti Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War, dan Demon’s Souls, akan mewakili barisan permainan terbaik dalam sejarah PlayStation untuk didapati. Judul eksklusif  dari SIE Worldwide Studios akan dijual dengan harga mulai dari MYR 209 hingga MYR 299.

Aksesori

[table id=11 /]

Permainan Pelancaran PlayStation 5 dari SIE Worldwide Studios

[table id=12 /]

Spesifikasi

PlayStation 5 Malaysia

[table id=13 /]

DualSense™ Wireless Controller

[table id=14 /]

Lokasi Penjual Terpilih:

[table id=15 /]

 

 

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.