Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Mod Arcane di PUBGM: Main Sebagai Jinx, Vi, Caitlyn, & Jayce

0

Pada pengumuman Tencent lalu, mod baharu  PUBG Mobile, yang membolehkan pemain memainkan watak sebagai watak League of Legends di PUBGM telah ditunjukkan bagaimana ianya akan dipermainkan. Permainan battle royale bekerjasama dengan siri animasi Riot, Arcane, untuk membawa Runeterra ke PUBG Mobile. Anda akan dapat bermain sebagai Jinx, Vi, Caitlyn, dan Jayce di jalan-jalan Piltover dan Zaun didalam Mod Arcane di PUBGM. Video itu juga menunjukkan juara dilengkapi dengan kebolehan istimewa apabila bersaing antara satu sama lain.

Pemain dibolehkan untuk bermain Mod Arcane di PUBGM ini yang telah dilancarkan dalam versi 1.7.

Dengan kemas kini 1.7 terbaharu, salah satu kerjasama PUBG Mobile x Arcane yang paling ditunggu-tunggu akhirnya disiarkan secara langsung. Ia memperkenalkan mod permainan serba baharu yang dipanggil Mirror World, di mana Mirror Island (pulau terapung) yang berasingan turun ke PUBG Mobile. Sekali masuk, pemain boleh bermain sebagai juara dari Arcane.

Baca juga kejohanan dunia Wild Rift Horizon yang berlangsung pada 13 November 2021

Apa yang menarik di PUBG Mobile kemas kini Versi 1.7.

  • Mod Baru, Mirror World
  • Royale Pass Bulan 5: Mirror Realm
  • Semua mod kembali dengan acara eksklusif!

Kemas kini mula dilancarkan pada 16 November 2021 dan boleh dimuat turun oleh semua pemain. Pemain akan dapat memuat turun permainan melalui Apple App Store dan Google Play Store. Pengguna Android juga mempunyai pilihan untuk memuat turunnya menggunakan fail APK di laman web rasmi.

Kerjasama ini berkaitan dengan siri TV, menerokai kisah dan cerita Vi dan Jinx — bagaimana mereka bertahan untuk hidup di dalam Kota Besi dan Kaca, dan bagaimana mereka akhirnya akan memperoleh kuasa mereka.

Peminat boleh menonton siri ini secara eksklusif di Netflix.

Baca juga League of Legends Jinx menyertai Fortnite dalam crossover Riot

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.