Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

MLBB Vote for Glory: Undi Pemain Pro atau KOL Kegemaran Anda

0

Bersempena Moonton Mobile Legends: Bang Bang M3 World Championship yang akan datang, Moonton memeriahkan lagi kejohanan dengan acara “MLBB Vote for Glory”. Acara ini memerlukan penyertaan peminat esukan MLBB seramai mungkin dengan mengundi.

Baca Juga Infomasi penuh Mobile Legends M3

Terdapat empat kategori Vote for Glory:

  1. Wilayah (region)
  2. Pemain Profesional
  3. KOL (key opinion leader)
  4. Kelab Peminat

Anda boleh mengundi beberapa kali dalam setiap kategori, dengan syarat anda menyelesaikan tugas tertentu, seperti berkongsi halaman pada platform media sosial yang berbeza.

Banyak ganjaran disediakan untuk pemain yang mengambil bahagian dalam acara tersebut. Apatah lagi, semua pemain yang mengundi wilayah yang menang pada akhir tempoh pengundian akan menerima sempadan khas.

Hadiah

KOL paling popular di setiap rantau akan menerima AS$2,000 dan emote pertempuran tersuai yang akan dikeluarkan pada bulan Mei hadapan. Manakala, KOL dengan undian keseluruhan terbanyak akan menerima AS$5,000 dan gelaran istimewa “M3 Global Hit” dalam permainan.

Pemain pro dengan undian terbanyak akan diisytiharkan sebagai “Pilihan Pemain M3” dan akan menerima pingat semasa Kejohanan Dunia M3.

Akhir sekali, kelab peminat pasukan yang mendapat undian terbanyak akan mendapat gelaran dan pingat “Bersatu Sebagai Satu”. Semua yang mengundi kelab peminat pasukan yang menang akan menerima satu kupon berlian dalam permainan.

Terdapat juga peluang untuk memenangi ganjaran dalam permainan, dan juga kulit Epik rawak jika anda log masuk setiap hari untuk membuang undi anda di halaman web Vote Your Glory.

Cara Mengundi MLBB Vote for Glory

Anda boleh mengundi dengan lawati halaman undian dengan log masuk ke permainan Mobile Legends: Bang Bang dan tekan pada sepanduk acara Vote Your Glory.

Log masuk akaun dan anda akan mendapat undian percuma untuk setiap kategori setiap hari, yang akan direset semula setiap hari.

Undian percuma setiap hari:

  1. Wilayah (region) – 2 Undian
  2. Pemain Profesional – 4 Undian
  3. KOL (key opinion leader) – 4 Undian
  4. Kelab Peminat – 2 Undian

Anda juga boleh mendapatkan undian tambahan dengan log masuk ke halaman web setiap hari dan dengan melawati halaman Facebook Mobile Legends: Bang Bang.

Undian bermula pada 13 November dan akan berakhir pada 28 November.

Mari kita sokong Malaysia, dengan mengundi mereka yang tersenarai menyertai acara ini, bagi menunjukkan semangat Malaysia dalam menyokong dan membantu pemain, pasukan negara dalam berjuang untuk menjulang piala dunia untuk kali pertama.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.