Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Handphone 5g Murah Malaysia Edisi Redmi Note 10 5G

0

Seperti yang anda ketahui sekarang, Redmi Note 10 5G telah pun dilancarkan sebagai tambahan baru kepada barisan siri Redmi Note. Bagi mereka yang ingin mengemaskini peranti dari 4G ke 5G dan sedang tertanya-tanya apa peranti ini patut dipertimbangkan pada harga yang berpatutan? Boleh lihat spesifikasi dan ciri-ciri peranti ini disini. Kami kumpulkan maklumat berkaitannya untuk anda membuat pilihan dan ketahui kenapa handphone ini termasuk didalam rekomendasi genesix untuk Handphone 5g Murah Malaysia

Harga Handphone 5g Murah Malaysia Edisi Redmi Note 10 5G

Sebelum kita pergi lebih lanjut, Kita lihat dahulu harga untuk pasaran di Malaysia;

Xiaomi Malaysia telah memperkenalkan dua penambahan baru pada siri Redmi Note 10 dengan Redmi Note 10 5G. Peranti ini dikuasakan oleh pemproses MediaTek. Peranti ini tersedia dalam 4 warna – Chrome Silver, Graphite Grey, Nighttime Blue dan Aurora Green.

Redmi Note 10 RAM 5G 8GB + storan 128GB – RM799

Spesifikasi REDMI NOTE 10 5G

Prestasi

[table id=69 /]

Asas

[table id=70 /]

Apa Yang Istimewa Dengannya?

AdaptiveSync DotDisplay

Pengalaman yang lancar dengan AdaptiveSync DotDisplay 6.5 inci, Redmi Note 10 5G dilengkapi dengan kadar penyegaran AdaptiveSync 90Hz. Fungsi ini menyesuaikan kadar penyegaran agar sesuai dengan keadaan paparan skrin. Samaada streaming video pada 30Hz, melihat feed media sosial pada 60Hz, atau bahkan permainan hingga 90Hz, fungsi ini memastikan pengalaman yang lebih lancar sambil mengoptimumkan penggunaan bateri untuk meningkatkan kecekapan tenaga.

5G Sedia Digunakan

Inilah fungsi terkini yang membuatkan Redmi Note 10 5G masuk ke pada kategori handphone 5g murah malaysia, chipset Redmi Note 10 5G membolehkan penyambungan 5G, yang diperlukan untuk peranti ini menyokong standard internet mudah alih generasi seterusnya, dan juga cekap kuasa. Dengan 5G dijangka dilancarkan di negara ini pada tahun ini.

Ulasan REDMI NOTE 10 5G

Spesifikasi Redmi Note 10 5G, dimana dikuasakan oleh Dimensity 700 5G-integrated SoC, yang menawarkan prestasi yang stabil. Selain menawarkan sokongan dual SIM 5G, ia membolehkan kadar penyegaran yang tinggi dan juga kemampuan pencitraan AI untuk penyediaan kamera 48MP tiga kali ganda, dan dua kamera 2MP untuk kedalaman dan makro, untuk selfie, lansa kecil yang dilengkapi kamera depan 8MP (agak rendah bagi mereka yang gemar bergambar). Digabungkan dengan bateri berkapasiti 5.000 mAh dengan pengecasan pantas 18W memberikan kelajuan pengecasan yang berpatutan untuk kapasiti sebesar ini.

Peranti ini juga mempunyai 3.5mm headphone jack, IR blaster dan sensor cap jari yang dipasang di sisi. Dikuasakan dengan Android 11 dengan antaramuka pengguna MIUI 12.

Untuk masa terhad bagi yang berminat, dapatkannya secepat mungkin sementara stok masih ada, namun tawaran itu tersedia berdasarkan siapa cepat dia dapat. Apa yang boleh anda boleh mendapatkan adalah hadiah percuma termasuk T-Shirt Redmi Note 10 5G (bagi pembelian di kedai), Mi True Wireless Earbuds Basic 2, dan Jaminan Perlindungan Skrin 6 Bulan.. Anda boleh mendapatkannya dari Kedai Rasmi Xiaomi di Lazada dan Kedai Mi Sah di seluruh negara.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.