Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Gambar Free Fire (FF), Sangat Kool Dijadikan Wallpaper HP

0

Kali ini tulisan santai menyenaraikan 10 Gambar Free Fire menarik dijadikan wallpaper HP. Free Fire merupakan salah satu permainan mudah alih battle royale yang mempunyai “skin” yang terbanyak. Bukan itu sahaja, terutama “skin” watak sangat menarik ditonton. Di Malaysia pemain Free Fire terus meningkat sejak kebelakangan ini kerana permainan HP telah menjadi satu hiburan ketika pandemik melanda, ianya boleh dimainkan dimana-mana bersama rakan.

Tidak seperti menonton filem atau mendengarkan lagu, bermain permainan adalah aktiviti yang menyeronokkan yang boleh dimuatkan sebagai wadah bersosialisasi dan bercengkerama bersama teman-teman. Itu sebabnya game lebih banyak dipilih untuk menghiburkan di ketika isolasi.

Bagi yang tidak biasa dengan, Free Fire adalah permainan penembak battle royale. Setiap permainan selama 10 minit menempatkan anda di pulau terpencil di mana anda bertanding dengan 49 pemain lain, semuanya berusaha menjadi kumpulan terakhir yang masih meneruskan permainan. Pemain bebas memilih titik permulaan mereka dengan payung terjun mereka, dan bertujuan untuk kekal di zon selamat selama mungkin.

Free Fire mengeluarkan “skin” dengan kerap, membuatkan pelbagai pilihan untuk dipilih yang membuatkan ubahan watak mengikut citarasa yang diinginkan pemain. Gunakan gambar FF dibawah jika “skin” anda gunakan ada tersenarai, jika tidak boleh komen “skin” mana yang anda inginkan jadikan sebagai wallpaper HP. Anda boleh baca penulisan Battle In Style, salah satu cara bermain free fire dengan bergaya yang membolehkan anda mengubah suai watak anda dengan cara tersendiri.

Baca Juga Kejohanan dunia Free Fire tahun hadapan.

10 Koleksi Gambar Free Fire

Koleksi Gambar FF yang disenaraikan menggunakan saiz yang bersesuaian untuk HP. Untuk memuat turun gambar hanya perlu “save as” ke HP anda.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.