Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

FF7 Remake Intergrade Versi PC Akan Tiba Tidak Lama Lagi

0

FF7 Remake Intergrade Versi PC yang akan dibintangi oleh ninja kegemaran semua orang, Yuffie Kisaragi, ditunggu kini telah mendapat pengumuman terkini yang yang dinanti-nantikan.

Menurut maklumat yang dikumpulkan dari treler baru, permainan ini akan eksklusif untuk PlayStation 5 sekurang-kurangnya 6 bulan. Atau, dengan kata lain “tersedia di PS5 sekurang-kurangnya 6 bulan lebih awal daripada format lain.”

Ini jelas mengisyaratkan mengenai versi FF7 Remake Intergrade PC, bersama dengan pengeluaran untuk Xbox Series X. Permainan versi asalnya pula mempunyai perjanjian eksklusif selama 1 tahun, yang bermaksud paling awal ia akan dilancarkan di platform lain adalah April 2021. Video “Thank You” berkaitan yang baru oleh Square Enix yang diterbitkan bulan lalu pada dasarnya mengesahkan bahawa versi PC semestinya akan datang.

Memandangkan bagaimana port PC diperlakukan secara tradisional, memberikan gambaran bahawa permainan asal dan intergrade akan dikemas kini bersama ke PC dan / atau platform lain. Ini bermaksud bahawa kemungkinan besar akan datang pada awal Disember 2021 kerana permainan dijadualkan untuk dilancarkan pada 10 Jun 2021.

Episod Yuffie ini meletakkan anda sebagai Wutai ninja Yuffie Kisaragi. Dia, bersama dengan watak-watak baru yang lain, sedang dalam misi untuk menyusup ke Midgar dan mencuri “material utama” dari Syarikat Tenaga Elektrik Shinra. Episod ini juga merangkumi “penambahan pertempuran dan juga memperlihatkan minigame baru, yang disebut Fort Condor, yang menyerupai permainan pertahanan menara di Final Fantasy VII terdahulu tetapi dengan sentuhan catur auto tambahan.

Nota Tambahan: Pemilik Final Fantasy VII Remake untuk PS4 boleh memuat turun peningkatan  ke PS5 secara percuma mulai 10 Jun. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar tambahan untuk episode Yuffie.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.