Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Ekspo Hextech Arcane Riot: Lihat & Berinteraksi Dengan Teknologi Piltover

0

Riot Games telah melancarkan Ekspo Hextech Arcane Riot yang pertama di Paris, membawa kemajuan teknologi Arcane’s Piltover ke dunia realiti. Dikenali sebagai City of Progress, Piltover telah membolehkan kuasa sihir digunakan melalui teknologi, melalui Hextech. Pameran Hextech ini adalah yang pertama League of Legends, yang membawa ciptaan dan kejutan Arcane ke bandar di seluruh dunia.

Pameran hextech, yang dibuka bermula di Paris, juga akan melawat London, Madrid, Istanbul, Singapura dan Los Angeles untuk memberikan pengalaman yang Arcane kepada semua peminat. Sebelum malam pembukaan, pengunjung ke setiap tempat akan melihat sekilas teknologi luar biasa di tingkap, yang turut menawarkan pilihan interaksi.

Dalam dunia League of Legends, istilah hextech digunakan untuk merujuk kepada gabungan sihir dengan teknologi, menghasilkan objek yang mempunyai kuasa besar. Bandar Piltover bersama-sama dengan daerah pinggir bandar Zaun adalah dua wilayah yang paling banyak menggunakan teknologi hextech. Terdapat banyak juara yang menggunakan elemen hextech untuk menjadi lebih kuat, tetapi Riot Games memperkenalkan watak dalam Master Tactics ini dengan Camille, Jayce, Vi dan Jinx.

Baca Juga Informasi penuh siri animasi Arcane

Jadual Ekspo Hextech Arcane Riot adalah seperti berikut:

  1. Paris – 04-07 November
  2. London – 06-09 November
  3. Madrid – 08-11 November
  4. Istanbul – 11-14 November
  5. Singapore – 14-17 November
  6. Los Angelus – 17-20 November

Kedai-kedai di negara-negara terpilih akan menampilkan paparan tetingkap realiti tambahan interaktif, memberikan peminat dan penonton gambaran tentang apa yang dimaksudkan dengan Hextech. Bagi siri ini, Arcane akan ditayangkan pada 7 November secara global di Netflix dengan episod pertama boleh distrim bersama di Twitch.

“I don’t want to jinx it. But we’re confident our new stores will shatter any preconceptions fans have about Hextech – we’re super, mega excited about what’s to come at the end of each location,” kata jurucakap Riot Games.

Anime League of Legends ini menandakan siri pertama Riot Games untuk televisyen sejak kemunculan permainan MOBA pada tahun 2009. Ia akan menjadi “perjalanan mendebarkan yang menakjubkan” untuk semua penonton, menurut pengarah Arcane Dominique Bazay.

Arcane akan ditayangkan secara eksklusif pada platform penstriman Netflix pada 7 November ini dalam tiga babak, dengan tarikh keluaran berikut.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.