Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Epic Games menawarkan Discord Nitro percuma

0

Epic Games menawarkan Discord Nitro percuma selama tiga bulan melalui Epic Games Store sebagai sebahagian daripada tawaran waktu terhad barunya. Tawaran tamat pada 24 Jun jam 11 malam.

Juga jangan ketinggalan Epic Games sedang memberikan tawaran yang lumayan untuk pemain yang akan sukar ditolak. Syarikat ini mengadakan Epic Mega Sale di Epic Games Store dan membolehkan pemain mendapatkan permainan popular secara percuma. Promosi ini akan berlangsung sehingga 17 Jun.

Apa kelebihan pada discord nitro?

Discord Nitro mempunyai fungsi meningkatkan perbualan suara, video, dan teks Discord anda dengan pelbagai kelebihan yang lain. Nitro merangkumi ciri-ciri menarik:

 • Avatar animasi dan tag boleh ubahsuai
 • 2 Boost Pelayan dan 30% potongan untuk Boost tambahan
 • Keupayaan untuk mengumpulkan dan membuat emoji anda sendiri
 • Lencana profil untuk mewakili sokongan anda
 • Muat naik yang lebih besar (sebanyak 100MB)
 • Video resolusi tinggi, perkongsian skrin, dan streaming Siaran Langsung

Discord Nitro juga membolehkan anda  streaming Netflix melalui Discord pada kualiti resolusi yang tinggi, dan banyak lagi.Promosi ini hanyalah untuk yang tidak pernah melanggan Discord Nitro. Ikuti cara bagaimana anda boleh menuntut Discord Nitro selama tiga bulan secara percuma.

 1. Pergi ke laman Discord Nitro di Epic Games Store dan klik pada butang “Get”.
 2. Log masuk ke akaun Epic anda jika anda sudah mempunyai akaun atau mendaftar untuk akaun baru. Anda juga boleh log masuk dengan akaun Google, Steam, Facebook dan banyak lagi.
 3. Setelah anda log masuk, klik pada butang “Place Order” untuk menuntut langganan Discord Nitro percuma anda.
 4. Dalam masa 24 jam, anda akan mendapat e-mel pengesahan dari Epic Games dengan kod Discord Nitro anda. Apabila anda menerima e-mel, klik pada butang “Redeem Now” untuk mendapatkan Discord Nitro selama tiga bulan percuma.
 5. Anda akan dibawa ke Discord untuk memilih kaedah pembayaran dan menebus Discord Nitro percuma anda. Walaupun Discord tidak akan mengenakan bayaran selama tiga bulan, diingatkan bahawa langganan akan diperbaharui secara automatik dan akan dikenakan bayaran sebanyak $ 9.99 sebulan selepas tempoh percuma ini melainkan anda membatalkannya.

Bagi pengguna tegar discord atau gamers aktif pada kejohanan esukan jangan terlepas Epic Games menawarkan Discord Nitro percuma ini, dan merasai kelebihan Discord Nitro sendiri.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.