Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

Blizzcon 2021: Percuma Untuk Semua Secara Maya

0

Rancangan Blizzard untuk acara tahunan Blizzcon dibatalkan pada tahun ini ketika pandemi Covid-19 melanda di seluruh dunia. Pada tahun-tahun sebelumnya, BlizzCon telah menjadi acara berbayar: Upacara pembukaan adalah percuma untuk ditonton, tetapi akses dalam talian penuh ke panel acara esports, dan seumpamanya memerlukan “tiket maya” yang sebelumnya telah dijual dengan harga $ 40 setiap satu. Tetapi tahun 2020 ini kehadiran wabak baru covid-19 menyebabkan mereka telah mengubah cara acara ini berlangsung.

Walau apa pun, Blizzard akhirnya mengumumkan mereka akan kembali dengan format secara maya Blizzcon pada awal 2021. Acara ini akan disebut “Blizzconline,”. Blizzard mengesahkan bahawa BlizzConline akan berlangsung pada 19-20 Februari 2021.

Blizzard juga mengesahkan bahawa acara itu percuma sepenuhnya: “Blizzard will not charge viewers to watch and engage in BlizzConline,” kata seorang perwakilannya.

Ini juga mungkin bermaksud, beberapa ganjaran yang biasanya diberikan dengan tiket Blizzcon – seperti “skin” watak yang unik – mungkin perlu dibeli.

J. Allen Brack, Presiden Blizzard, – mengatakan bahawa lebih daripada 95 peratus tenaga kerja global Blizzard kini bekerja dari rumah – BlizzConline berjanji akan menjadi acara dalam talian yang cukup besar, dengan acara termasuk pameran cosplay dan pertandingan, pertandingan seni dan penceritaan, “sorotan bakat,” dan bulan Mac Murlocs, perarakan penampilan yang diilhamkan oleh Murloc, mulai dari cat muka sederhana hingga cosplay lengkap.

Apa yang dijangkakan adalah berita (dan mungkin juga tarikh pelepasan) untuk permainan seperti Diablo 4, Diablo Immortal, Overwatch 2, dan mungkin juga melihat-lihat kandungan World of Warcraft: Shadowlands. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai BlizzConline boleh kunjungi blizzcon.com.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.