Genesix Esport
I’m a gamer, always have been.

ASUS 11.11 Gila Sales & Koleksi ROG x IKEA Gaming

0

ASUS Malaysia telah mengumumkan ASUS 11.11 Gila Sales dengan pelbagai tawaran diskaun sehingga 53%. Selain itu, terdapat pelancaran Koleksi Permainan ROG x IKEA.

Selain daripada diskaun sehingga 53%, mereka juga menawarkan baucar penghantaran percuma serta baucar tunai. Tawaran akan tersedia untuk penyejuk AIO, peralatan permainan, paparan LCD dan penghala wayarles mereka di kedai Utama ASUS dan ROG Rasmi serta pengedar sah.

Selain itu, mereka juga memberikan baucar pembelian di kedai dan hadiah percuma untuk Gila Sales 11.11. Pelanggan yang membelanjakan RM450 dan ke atas boleh mendaftar keluar dengan sekurang-kurangnya baucar tambahan RM50 pada jam 12 pagi hingga 2 pagi. Anda boleh mendapat potongan sehingga RM111 apabila anda membelanjakan lebih lagi.

Kempen

Senarai Kempen yang akan berlangsung pada ASUS 11.11 Gila Sales;

Promosi ini boleh didapati di:
Kedai ASUS Lazada : https://asus.click/lazadamy
Kedai ASUS Shopee: https://asus.click/shopeemy

Diskaun

  • Potongan RM40 dengan min. belanja RM450
  • Potongan RM80 dengan min. perbelanjaan sebanyak RM800
  • Potongan RM111 dengan min. belanja RM1000
  • Diskaun 11% untuk perbelanjaan min RM333 (Gaming Gear), dihadkan pada RM33
  • Perbelanjaan minimum RM500, RM50 kad hadiah IKEA (Siapa cepat dia yang dapat)

Review and Win

Bermula dari 11 November hingga 14 November 2021 di mana anda boleh memenangi kad hadiah IKEA bernilai sehingga RM50 dengan meninggalkan ulasan anda tentang pembelian anda.

Promosi ASUS Z690

Jika anda membeli “motherboards” ASUS Z690 terpilih yang digabungkan dengan pemproses Intel Core 12th Gen terbaharu, anda akan mendapat Xbox controller, kad hadiah IKEA dan baju-T ROG yang bernilai sehingga RM450.

ROG x IKEA

Pada promosi kali ini juga mereka mengumumkan Koleksi Permainan ROG x IKEA di Kedai IKEA boleh didapati di seluruh negara.

Barisan perabot permainan baharu yang dibuat dengan kerjasama Republic of Gamers (ASUS ROG). Daripada meja dan kerusi permainan, kepada storan permainan membolehkan anda boleh menyusun semua peralatan penting anda.  Reka bentuk meja permainan, kerusi permainan dan aksesori yang menggabungkan prestasi tinggi, ergonomik yang terkini khas bagi “gamers”.

Poster Iklan ROG x IKEA

Poster Iklan ASUS 11.11 Gila Sales

 

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.